MONEY TALKS podcast 🎙️ - #7 Maroš Molnár

intro

Maroš Molnár je špičkový kondičný tréner. Počas svojej dlhoročnej kariéry pripravoval športovcov ako Daniela Hantuchová, Miro Šatan, Ľubo Višňovský, Dominika Cibulková, či Filip Šeba a mnohých iných. Ako sám hovorí, "Peniaze, čo zarábam teraz, sú výsledkom 23 rokov driny, permanentného študovania, neustáleho posúvania sa vpred a silnej motivácie byť najlepší".

Zo všetkých svojich aktivít, kde zarábaš najviac?

  • V Extrémnych premenách. Točí sa 4. séria. Táto šou ma naučila novému spôsobu komunikácie a mnohí ma poznajú práve vďaka nej.

Ako vyzerali tvoje trénerské začiatky?

  • Trénovať som začal v piatom ročníku na škole a zistil som, že to milujem. Vedel som teda, že skúsenosti prídu a budem v tom dobrý. Peniaze prídu. Skôr, či neskôr.

Na čo míňaš najviac peňazí?

  • Okrem nášho gymu (s manželkou) sú to perá, pentelky a zošity 🙂

Odmietaš nejaké spolupráce?

  • Určite. Všetky tie, ktoré nezapadajú do môjho presvdčenia o zdravom životnom štýle.

V dnešnom podcaste sa dozviete, v čom sa líši slovenská a americká nátura, ako si Maroš odkladá na dôchodok, aj kde si zarobil svoje prvé peniaze a ako ich minul. Ak chcete podcast vidieť, navštívte náš YouTube kanál "MONEY TALKS podcast" a zhliadnite celé video s naším najnovším hosťom:

Čo je MONEY TALKS?

Podcast MONEY TALKS búra mýty o tom, že téma peňazí je v spoločnosti tabu. S našimi hosťami hovoríme o peniazoch priamo a na rovinu. Úlohou podcastu MONEY TALKS je vzdelávať a učiť o peniazoch skutočnými príbehmi ľudí. V podcastoch MONEY TALKS nebudete počuť finančné definície a poučky. Získate však vzácne pohľady a názory ľudí, ktorí nadobudli materiálne bohatstvo, snažia sa oň, alebo o svoje bohatstvo vlastnými chybami prišli.