Úspešné investície a potešujúce štatistiky

intro

Naši milí investori, 

vždy v sobotu pri šálke dobrej kávy mám vo zvyku vyhodnocovať predošlý týždeň a rád sa s Vami podelím o niekoľko zaujímavých štatistík, ale aj o tom, čo sa nám podarilo urobiť a čo nás ešte čaká.

Najdôležitejšia informácia je tá, že v pondelok sme úspešne uzavreli investíciu do projektu Smallville***!  Je to skvelá správa nie len pre nás, ale aj pre všetkých členov KLUBU INVESTOROV, ktorí sa zapojili do investície.

Tu sú krátke štatistiky:

  • Do projektu sa zapojilo 79 investorov.
  • Kampaň bola spustená od 3. do 30. septembra 2019.
  • Najvyššia investovaná čiastka predstavovala 20 000 EUR.
  • Najnižšou investíciou bola suma 100 EUR.
  • Výnos z tohto projektu je 16,42%.
  • Obdobie investície je 18 mesiacov. 
  • V KLUBE INVESTOROV do dnešného dňa máme už 581 členov.

Slušné čísla, čo poviete? Za mňa je výsledok fantastický! Najmä preto, že crowdfunding je vo svete veľmi úspešný, ale na Slovensku je stále v plienkach.

Tento úspech je dôsledkom toho, že už aj Slováci začínajú uvažovať o spôsoboch, ako zhodnocovať svoje peniaze a ako si budovať svoj vlastný pasívny príjem.

Nechať ležať peniaze na účte či niekde v šuflíku je skutočne veľká strata. Rozumne investované peniaze prinášajú nové peniaze a ak naskočíte na tento vlak, už nikdy nebudete chcieť z neho vyskočiť.

Kedy spustíme ďalší projekt?

Dostal som mnoho otázok týkajúcich sa nasledujúcich investícií a samozrejme ma to nesmierne teší. 

Každý jeden investičný projekt musí prejsť právnou a ekonomickou due diligence a rovnako každý investičný zámer je spojený s množstvom informácií, ktoré potrebujeme získať a spracovať. 

Tento postup si vyžaduje čas a ak sa nám všetko podarí podľa plánu, tak už 21.10. 2019 zverejníme nový realitný projekt, ktorý bude obrovskou bombou pre investorov! Nasledujúcich 15 dní využijeme na prípravu nového projektu a zároveň odstránime malé nedostatky, ktoré vznikli počas predošlej kampane. 

Každým jedným dňom budeme zdokonaľovať technické a užívateľské procesy, zjednodušovať investorom pohyb na ich vlastnom investorskom účte a poskytovať pre nich viac dôležitých údajov, aby mali dokonalý prehľad o tom, ako sa správajú ich investované peniaze.

Máme nových kolegov

Do tímu sme získali skúseného odborníka na jeden z kľúčových postov v našej spoločnosti, ktorý nám bude pomáhať s právnou a ekonomickou due diligence pre investičné projekty, ktoré žiadajú o financovanie. 

Náš tím obohatil aj expert na moderné, šetrné technológie a obnoviteľné zdroje. Od začiatku bolo mojou ambíciou ovplyvňovať investičné spoločnosti a developerov, tak aby v čo najväčšej miere využívali pre stavby nízkoenergetické technológie a obnoviteľné zdroje.

Ekologické projekty máme možnosť realizovať práve vďaka našim členom KLUBU INVESTOROV. Ak spoločne pomôžeme každej jednej stavbe byť zelenšou a zdravšou pre ľudí, budeme nadmieru spokojní.

Posilňujeme servis

Chceme posilniť servis a podporu pre všetkých návštevníkov našej crowdfundingovej platformy. Tak pre potenciálnych investorov ako aj investorov, ktorí sa priamo zapojili alebo zapoja do investície. 

Túto úlohu si kladiem za najdôležitejší cieľ na nasledujúce dni. Komunikáciu, rýchlu pomoc a špičkový servis pre akékoľvek Vaše potreby vnímam ako dôležitú súčasť našej firemnej kultúry.

Veľa existujúcich spoločnosti servis pre svojich klientov podceňuje. Investuje do drahých reklamných kampaní, moderných technológii a ten posledný článok v celom reťazci, človek na druhom konci linky, ktorý Vám má pomôcť je často zanedbaný. 

Na záver

Budeme pilne pracovať na tom, aby sme od 21.10. 2019 mohli otvoriť novú investičnú príležitosť a úspešne ju zafinancovali s veľmi zaujímavým a hlavne spravodlivým výnosom pre všetkých z Vás.

Moja sobotňajšia káva je zároveň s touto vetou dopitá a ja sa teším na ďalší blog a úspechy, ktoré dosiahneme spoločne s Vami.

Držím palce na ceste za pasívnym príjmom.