Napísali o nás II.

intro

Od prvého článku Napísali o nás ubehol celý rok.

Počas neho sme neotáľali a prešli veľký kus cesty. S rastúcim povedomím o našej spoločnosti stúpol aj záujem médií, čomu sa úprimne tešíme. Tu sú články z tých najznámejších, ktoré o nás napísali v priebehu roka.

Išli sme do sveta

Crowdfundingová platforma vznikla v roku 2019. [Do októbra 2021] sprostredkovala investície v hodnote 2,5 milióna eur pre viac ako 300 členov Invest Clubu.

Forbes

O tom, že "Slovenská crowdfundingová platforma mieri do sveta" napísali aj vo Forbes. Ak ste s nami dlhšie, určite už viete, že sme začínali pod menom Investícia Slovensko. Prečo zmena? Sprostredkúvame výlučne slovenské realitné projekty, avšak investorov chceme z celého sveta.

Ako to u nás funguje?

Invest in Slovakia má jednoduchú funkciu. Spája developera s investormi.

Startitup

Z desiatok až stoviek realitných projektov vyberie náš tím niekoľko z nich a zverejní ich na platforme investinslovakia.eu. Prevažne ide o developerské projekty, ktoré sa pre developerov stali zaujímavým zdrojom výnosov. Investori majú vopred stanovený čas, kedy sa môžu do projektu zapojiť.

S narastajúcim počtom nových projektov narástol aj počet investorov a záujemcov o investovanie. Ako to u nás funguje sa svojim čitateľom rozhodol priblížiť aj internetový portál Startitup.

Čo získate investíciou u nás?

Získavaš posúdenie rizík, kvalifikovanú analýzu investičného zámeru, právnu a ekonomickú due diligence, ako aj skúsenosti širokého tímu odborníkov.

Disrupter

Pevný úrok u nás investor vidí dopredu. Ten sa pohybuje podľa projektu štandardne v rozmedzí 7 až 14 % ročne. O tomto napísali v Disrupteri. Článok je určený pre tých, ktorí chcú investovať do realít na Slovensku a získať tak minimálne dvakrát toľko, čo v banke.

Ako zarobiť na obnove slovenských nehnuteľností?

Prehľad o svojich investičných aktivitách 24/7 kdekoľvek v mobile. Možnosť investovať do investičného projektu okamžite, so zvýhodnenými podmienkami pre najrýchlejších.

Hospodárske Noviny

Aké projekty u nás možno nájsť? Napríklad výstavby nových nehnuteľností, obnovy existujúcich stavieb, alebo investície do funkčných nájomných budov, alebo bytov. A čo je našou konkurenčnou výhodou? Až 30 ročná prax nášho tímu v obore.

Podrobnosti a ďalšie zaujímavosti sa dozviete v Hospodárskych novinách.

Crowdfunding je u nás rarita

Invest in Slovakia túto medzeru na trhu zaplnilo. Predovšetkým preto, aby zlepšilo kvalitu bývania.

FORMEN

Pri vzniku Invest in Slovakia zavážilo viacero okolností. Ako sme dospeli k myšlienke založiť realitný crowdfunding, ktorý finančne podporuje inovatívne realitné projekty? O tomto si prečítate v zatiaľ najnovšom článku Reality robíme srdcom, ktorý vyšiel v časopise FORMEN. Osobitne sa mu venujeme aj na našom blogu.

Veríme, že čítanie bude príjemné rovnako, ako investovanie cez nás. Budeme veľmi radi, keď čítanie posuniete aj Vašim známym. V prípade, že by ste im chceli pomôcť aj investovať, neváhajte využiť Váš jedinečný affiliate link. 🙂