FinTech Media Choice - videá a hudba

intro

Načerpajte informácie z výberu článkov iných médií. Naše zhrnutie každého z nich Vám ušetrí čas. Nájdete tu novinky zo sveta financií, technológií, aj nehnuteľností. Príjemné čítanie!

Odvetvie Defi je na vzostupe vďaka TikToku

Decentralizovaný finančný trh poskytuje finančné začlenenie približne 1,7 miliardy ľudí na celom svete, ktorí nemajú bankový účet, a správy tvrdia, že takmer polovica svetovej populácie nemá prístup k aktívnemu bankovému účtu alebo nemá rovnaké výhody v porovnaní s tými, ktorí sa zúčastňujú na tradičnom financovaní. To je jeden z hlavných dôvodov, prečo táto oblasť čoraz viac priťahuje mladých kryptoinvestorov. Finančná inkluzívnosť je niečo, po čom mladí ľudia novej generácie túžia, a v súčasnosti im táto doména poskytuje náležitú motiváciu prostredníctvom videí na sociálnych sieťach. Práve minulý rok explodoval #crypto a videá a iné formy obsahu založené na tejto téme sa stali pomerne populárnymi.

Okrem toho videá s hashtagom #StockTok nazbierali viac ako 1,5 miliardy zobrazení. Tieto videá o správe peňazí sa neobmedzujú len na trh s kryptomenami a defi nitmi. Aj #PersonalFinance nazbieralo viac ako 4 miliardy videí, ktoré hovorili o všetkom, počnúc daňami a rozpočtom, úsporami a dlhmi končiac.

Mastercard pre hudobníkov spúšťa akcelerátor na báze Web3

Nový akceleračný program spoločnosti Mastercard, založený na sieti Web3, má pomôcť spojiť hudobných umelcov s mentormi a fanúšikmi prostredníctvom NFT a podujatí vo virtuálnom svete. Mastercard Artist Accelerator využije technológie Web3 na blockchaine Polygon, aby pomohol piatim začínajúcim umelcom - napríklad hudobníkom, DJ-om a producentom získať nástroje, zručnosti a prístup k tomu, aby si mohli raziť svoju hudobnú cestu v digitálnej ekonomike.

Účastníci získajú prístup k špeciálnym podujatiam, vydávaniu hudby a ďalším aktivitám, ako aj k učebnému programu, ktorý ich naučí, ako budovať a vlastniť svoju značku prostredníctvom skúseností s Web3 - NFT, reprezentácie vo virtuálnych svetoch a vytváranie komunity, uvádza Mastercard.
Program sa začína na jar a vyvrcholí neskôr v priebehu roka živým prenosom prehliadky umelcov.
„Hudba je univerzálna vášeň, ktorá nás inšpiruje, pohýna a spája; začínajúcim umelcom sa však môže zdať nemožné preraziť. Prostredníctvom Mastercard Artist Accelerator rozširujeme prístup a ďalej rozvíjame kontakty pomocou najmodernejšej technológie Web3," povedal Raja Rajamannar, riaditeľ marketingu a komunikácie spoločnosti.