FinTech Media Choice - Pre veľkých i malých

intro

Načerpajte informácie z výberu článkov iných médií. Naše zhrnutie každého z nich Vám ušetrí čas. Nájdete tu novinky zo sveta financií, technológií, aj nehnuteľností.

Ako finančné technológie pomáhajú riešiť krízu životných nákladov - Rastúce náklady predstavujú ideálnu príležitosť pre FinTech priniesť riešenia každodenných problémov, ako je správa dlhov, rozpočtovanie a sporenie. Otvorené bankovníctvo ponúka možnosť byť informovaní o finančných usmerneniach na mieru, ktoré sú prispôsobené konkrétne nám, v našej situácii. Platformy pre finančnú pohodu zas okrem možnosti spravovať svoje financie z jedného miesta ponúkajú finančné vzdelávanie a umožňujú používateľom bezplatne hovoriť s finančným poradcom, stanoviť si ciele, sledovať a analyzovať výdavky.

Fintech Revolution Summit 2023 sa bude konať v Maroku - Eventu s podporou Únie arabských bánk naplánovaného na 27.-28. februára 2023 sa zúčastní viac ako 300 účastníkov, vrátane expertov z oblasti bankovníctva, finančných služieb a poisťovníctva, vedúcich predstaviteľov fintech, orgánov ministerstiev a centrálnych bánk, investorov a spoločností z celého Maroka. Cieľom tohto samitu je spojiť vedúcich predstaviteľov fintech a odborníkov BFSI, aby diskutovali o trendoch v oblasti finančných technológií a investičných príležitostiach pre finančný sektor.

Nedávno sme zachytili

Vďaka Bling sa revolúcia fintech startupov šíri aj do vreckového - Všeobecný nedostatok finančného vzdelávania a finančnej gramotnosti znamená, že rodiny prichádzajú o možnosť zabezpečiť si finančnú prosperitu. Bling, startup založený 20-ročným mladíkom, ponúka finančnú platformu zameranú špeciálne na rodiny, navrhnutú tak, aby rodičia mohli pre svoje deti finančne plánovať od vreckového až po prvé investície. Produkt Bling má vzdelávacie moduly pre rodičov, ponúka detskú platobnú kartu a dokáže pokryť vreckové napríklad prostredníctvom domácich prác. Deti sa učia prostredníctvom modulov, zakladajú si sporiace poty, môžu zarábať peniaze prostredníctvom pochôdzok a prác a prispôsobovať si svoje karty.

Príjemné čítanie!