1. Princíp investora: nájdi si pasívny príjem hneď teraz!

intro

Nájdi si svoj pasívny príjem, aj keď malý, hneď teraz. Zmení to definitívne tvoje myslenie. Ak ho už raz nájdeš, investuj do neho maximum času a peňazí. Vráti sa ti to v podobe nikdy nekončiaceho zdroja príjmu.

Nežartujem ☝️.

Ak chceš mať dostatok peňazí a túžiš po slobodnom, finančne zabezpečenom živote, za každú cenu musíš otvoriť kohútik pasívneho príjmu. Inak to nepôjde.

Pasívny príjem znamená, že do tvojho vrecka pravidelne tečú peniaze, bez ohľadu na to, čo práve robíš. Môžeš sedieť pod palmou s kokosom v ruke alebo sa práve venovať svojmu hobby.

To je úplne jedno.

⚠️ Budovať zdroj pasívneho príjmu je tá najdôležitejšia vec v tvojom živote. Ak teda chceš dosiahnuť finančnú slobodu.

Je to jednoduché. Zamysli sa.

Ak je tvoj príjem závislý od tvojho času, si obmedzený. Na Slovensku je cca 2,5 milióna pracujúcich ľudí. Vymieňajú svoj čas v práci za peniaze.

Aj ich pracovný čas je obmedzený. Nemôžu predsa pracovať 24 alebo 48 hodín denne, aby zvýšili svoj príjem. Ich mzda je limitovaná časom. A to definitívne!

Vieš, čo robia bohatí a investori?

Oni nevymieňajú svoj čas za peniaze. Preto ich príjem nepozná hranice. Ich mesačný príjem nepozná limity. Môžu ho neustále zväčšovať. Bez práce!

Ako to robia?

Ich peniaze zarábajú nové peniaze. Oni nevymieňajú peniaze za svoj odpracovaný čas.

Ich príjmy tečú aj v prípade obedňajšej prestávky, aj ak sú chorí alebo si užívajú slnečné lúče na súkromnej pláži ️. Ich uložené peniaze generujú nové peniaze, a to neustále. Bez prestávok!

Určite si o tom počul, však?

Väčšina z nás už o tom minimálne počula. Geniálne veci bývajú veľmi jednoduché. Zvláštne je, že aj tak to nikto nerobí.

Ako naštartovať svoj pasívny príjem?

Potrebuješ hlavne začať.

Nájdi si svoj pasívny príjem, aj malý. To je teraz úplne jedno. Ak to urobíš, definitívne to zmení tvoje myslenie.

Dôležité je, aby si využil nespravodlivú výhodu bohatých. O tejto výhode si povieme v ďalšom článku.

A rozumne použil investičné páky, ktoré ti pomôžu násobiť príjmy ultra rýchlym tempom.

Ak nájdeš nespravodlivú výhodu bohatých a rozumne využiješ investičné páky, relatívne veľmi rýchlo sa môžeš dostať k zdroju príjmu, ktorý ti poskytne slobodný a finančne zabezpečený život.

P.S.:

Nezabudni, tajomstvom tohto úspechu je začať!

Teraz je úplne jedno, aký veľký tvoj pasívny príjem bude. Dôležité je, aby si využil nespravodlivú výhodu bohatých (o ktorej budem písať v ďalšom článku) a neskôr, keď budeš pripravený, použiješ investičné páky, pomocou ktorých bohatí bohatnú ultra rýchlym tempom.