Investujte opatrne!

intro

Možností, ako investovať svoje zarobené peniaze je v súčasnosti neúrekom. Nie však každá je výhodná či stabilná a navyše všetci chceme svoje úspory zhodnocovať s čo najmenšími rizikami, bez zbytočných strát a s maximálnymi výnosmi.

Na začiatku, keď naše skúsenosti s investovaním ešte nie sú bohaté, nevieme čo môžeme očakávať a tak sú naše obavy na mieste. Radšej investujeme menšie čiastky „na skúšku,“ aby sme si investíciu overili.

V prípade, ak svoje peniaze zveríme do solídnych rúk s dostatočnými informáciami o našej investovanej čiastke, môžeme obavy minimalizovať.  

My ako tím Invest in Slovakia, sme sa rozhodli dať možnosť investovať všetkým ľuďom, či ide o skúseného investora, vysokoškoláka s pár eurami na účte alebo rodinu s vyrastajúcimi deťmi. 

Tu sú dôvody, prečo by ste mali investovať s nami:

  1. Investícia do nehnuteľností je jedna z najbezpečnejších investícií na trhu.
  2. Investovať možno aj nízke čiastky a to už od 100 €.
  3. Investičné projekty sú realizované na Slovensku s vopred známou lokalitou a možnosťou nahliadnuť do stavebných povolení a povolení k výstavbe.
  4. Investície sú použité len na Vami vybraný investičný projekt.
  5. Všetky detaily ohľadne projektu, do ktorého ste investovali nájdete v členskej zóne INVEST CLUB.

A čo riziká?

Samozrejme, existujú. Žiadna investícia nie je 100% garantovaná a bez akýchkoľvek rizík. Aj trh s nehnuteľnosťami sa môže raz zblázniť.

Aké riziká vám hrozia?

Ak banky negatívne zmenia pravidlá požičiavania peňazí, prefinancovať nehnuteľnosť hypotékou bude zložitejšie ako pred tým. Kúpna sila začne slabnúť a developer môže mať problém nehnuteľnosť predať. Vyriešiť to môže dočasným nájmom alebo znížením predajnej ceny, čo samozrejme ovplyvní zisk.

Všetko závisí od toho, pre akú cieľovú skupinu developer stavia realitný projekt. Veľkú skupinu kupujúcich dnes tvoria investori, ktorí nie sú tak senzibilní na zmeny úverových podmienok bánk. To sú tí, ktorí nehnuteľnosť kúpia za účelom prenájmu.

Prenájmom si vytvoria dostatočný cash flow na pokrytie potrebných nákladov a spoliehajú sa na to, že hodnota nehnuteľnosti neustále rastie. Čo je vo väčšine prípadov pravda.

Pravé títo investori majú zväčša dostatok "cashu" na to, aby pokryli potrebnú časť nákladov na kúpu nehnuteľnosti.

My robíme všetko preto, aby sme Vám, našim členom INVEST CLUBU, dali čo najkvalitnejšie záruky.

Aj napriek definovaným rizikám, investícia do nehnuteľnosti je dobrou voľbou pre začínajúceho, ale aj skúseného investora.