Aké sú výhody investovania s nami?

intro

Ako spoločnosť Invest in Slovakia ponúkame alternatívu k tradičnému spôsobu investovania do nehnuteľností. Pracujeme ako crowdfundingová platforma, čo znamená, že spájame väčšie množstvo investorov, aby sme podporili realitný projekt.

Vďaka tomu, môžu ľudia investovať veľmi nízke čiastky, ktoré začínajú už na 100€, a tak zhodnocovať svoje financie. 

Celý proces prebieha v online prostredí a je maximálne transparentný. 

Klient, ktorý sa rozhodne s nami investovať sa bezplatne zaregistruje do INVEST CLUBU, kde si môže prehliadať aktuálne investičné ponuky. Sám si vyberie, ktorá ponuka sa mu páči a investuje čiastku, akú uváži. A je to!

Následne po realizácii a skompletizovaní realitného projektu sú vyplácané percentuálne odmeny. Všetky detaily a aktuálne informácie o stave investície nájde klient vo svojom konte.

Samozrejme, má prístup k údajom ako je meno developera, stavebnej spoločnosti, kľúčových ľudí podieľajúcich sa na výstavbe, detailom o výstavbe aj biznis modelom. 

Investičné projekty pre našich investorov vždy overujeme, a preto len 5% z ponúkaných projektov vyhodnotíme ako vyhovujúcich. Vyberá ich špecializovaný tím spolu s investičným tímom banky.

Navyše, developer ako vlastník projektu, ručí za investíciu celým svojím majetkom, hodnotou nehnuteľnosti a budúcou hodnotou investičného projektu. 

My v Invest in Slovakia veríme, že dobré partnerstvo je také, v ktorom sú víťazmi všetci a presne tak sa snažíme pracovať. Každý si zaslúži možnosť zhodnotiť svoje financie.