MONEY TALKS podcast 🎙️ - #6 Radka Grendová

intro

Radka Grendová je 1. vicemiss SR a miss international SR 2018. Súťaž Miss Slovensko je už roky vedená spoločensky prospešným a zmysluplným smerom. Nejde len o zdieľanie krásy, ale aj o pridanú hodnotu a pomoc tým, ktorí ju potrebujú. V dnešnom podcaste sa dozviete, ako jej táto súťaž zmenila život a otvorila dvere do sveta podnikania.

Keď sa na to pozrieš spätne, splnila súťaž tvoje očakávania?

  • Určite áno, bola to skvelá skúsenosť. Vďaka nej som mesiac strávila v Japonsku, spoznala množstvo zaujímavých ľudí, naučila sa pracovať s médiami, získala nové priateľstvá.

Aký máš pocit, keď sa dnes pozrieš na zostatok na svojom účte?

  • Nie až taký úžasný, rozbieham podnikanie a teda sa snažím peniaze investovať tam, odkiaľ sa snáď vrátia.

Čo by si si za peniaze nikdy nekúpila?

  • Extrémne drahé auto.

S čím všetkým vie pomôcť hosteska?

  • Vypočujte si nový podcast. Nájdete ho na Podbeane, Podmaze, Spotify, Amazon Music, aj Google podcast.

Pokiaľ chcete podcast vidieť, navštívte náš Youtube kanál "MONEY TALKS podcast" a zhliadnite celé video s našim ďalším hosťom:

Čo je MONEY TALKS?

Podcast MONEY TALKS búra mýty o tom, že téma peňazí je v spoločnosti tabu. S našimi hosťami hovoríme o peniazoch priamo a na rovinu. Úlohou podcastu MONEY TALKS je vzdelávať a učiť o peniazoch skutočnými príbehmi ľudí. V podcastoch MONEY TALKS nebudete počuť finančné definície a poučky. Získate však vzácne pohľady a názory ľudí, ktorí nadobudli materiálne bohatstvo, snažia sa oň, alebo o svoje bohatstvo vlastnými chybami prišli.