Nové trendy v investovaní: Kolektívne investovanie na realitnom trhu

intro

Spoločné investovanie s minimálnym rizikom a možným maximálnym ziskom

V súčasnej dobe existuje mnoho spôsobov, ako investovať svoj voľný kapitál na realitnom trhu. Jeden z nových a atraktívnych spôsobov je kolektívne investovanie: napríklad crowdfunding alebo P2P (peer-to-peer). Tieto metódy umožňujú investorom spolufinancovať projekty a získavať z toho zaujímavé finančné výnosy.

Crowdfunding v investíciách do nehnuteľností alebo peer-to-peer (v prípade investícií do nehnuteľností sú tieto dva pojmy zameniteľné) je inovatívny spôsob, ako spojiť finančné zdroje s projektami v oblasti nehnuteľností. Umožňuje tak investorom zapojiť sa do zaujímavých projektov bez nutnosti vysokých kapitálových požiadaviek.

Tento spôsob prepájania investorov so strednými alebo malými realitnými a biznisovými projektami prebieha na online platformách s jednoduchým prístupom k samotnému investovaniu.

Aj to sú dôvody, prečo sa kolektívne investovanie do zaistených úverov stáva čoraz populárnejším a prínosným pre investorov, ktorí hľadajú alternatívne spôsoby investovania svojich finančných prostriedkov. Crowdfunding na trhu so zaistenými úvermi láka investorov najmä nízkym rizikom, pravidelnými výnosmi a jednoduchou a transparentnou správou vlastných investícií.

Zarábajte ako banka

Formy kolektívneho investovania ponúkajú investorom možnosť diverzifikovať svoje portfólio investícií a zároveň možnosť zarábať na lukratívnom realitnom trhu poskytovaním zaistených úverov, rýchlejšie a jednoduchšie ako banky. Na druhej strane, vlastník nehnuteľnosti získa financovanie. Obaja v tomto vzťahu teda víťazia.

Celý proces je veľmi jednoduchý. Investujte už od 50 € s potenciálom dosahovať pravidelné dvojciferné výnosy, bez poplatkov a s výplatami úrokov každý mesiac.

Všetko sa odohráva v našej modernej aplikácii

Ako začať?

Nech sa už nachádzate kdekoľvek na svete, účet si vytvoríte rýchlo a jednoducho. Po overení vašej totožnosti cez aplikáciu vložíte svoj bankový účet a môžete investovať.

Koľko je možné investovať?

Budovať vlastné investičné portfólio je možné už od 50 €. Maximálna výška investície je variabilná a dá sa dohodnúť na základe individuálnej požiadavky.

Kam je možné investovať?

Vo svojom investičnom účte nájdete všetky investičné príležitosti. Predtým, ako do vybraného projektu investujete, oboznámte sa s jeho kompletnými detailami.

Profitujte.

Dlžník spláca istinu a úroky podľa dohodnutého harmonogramu. Investor vidí detaily a priebeh vyplácania výnosov počas celej doby investície vo svojom investorskom účte. S výnosmi možno voľne manipulovať okamžite po ich vyplatení. Investované finančné prostriedky (istina) sa uvoľnia na účet investora po úplnom splatení investovanej pôžičky dlžníkom.

Výhody investovania cez spoločnosť Invest in Slovakia

Ak sa rozhodnete využiť tento spôsob investovania cez spoločnosť Invest in Slovakia, môžete mať istotu, že vaše peniaze sú zaistené záložným právom na nehnuteľnosti a investujete do transparentných a overených investičných príležitostí. 

Prečo teda investovať s Invest in Slovakia?

  • Jednoduchá a bezplatná registrácia
  • Investovanie už od 50 Eur
  • Úver je zaistený
  • Investičná platforma s licenciou NBS
  • Pravidelné výplaty úrokov
  • Krátkodobé investície s výnosom nad 10 % p.a.

Invest in Slovakia je spoľahlivý partner pre vaše investície a zabezpečí, aby vaše peniaze pre vás pracovali efektívne a bezpečne.

Zaregistrujte sa zdarma a začnite investovať do budúcnosti s Invest in Slovakia už dnes!