Prečo sa oplatí investovať do projektu Park Lesná?

Date
22.07.2020
Read time

Author

Redakcia Invest in Slovakia

Momentálne nám beží investičná príležitosť v podobe developerského projektu Park Lesná***, rodinných domov TALL & GRAN vo Vysokých Tatrách.

https://vimeo.com/437083549

Tento koncept sa tvoril niekoľko mesiacov, až kým nedostal šancu v KLUBE INVESTOROV.

Developer ponúkol možnosť členom KLUBU INVESTOROV participovať na tomto projekte s výnosom 12,18 % p.a. + s podmieneným bonusom 3 % z výšky investície.

Nadštandardné podmienky výnosov sú zabezpečené záložným právom na 100% obchodný podiel hlavného investora.

Opäť skvelé investičné podmienky s kompletnou due dillingence investičného zámeru, ktorú nájdete v detaile projektu po prihlásení, resp. registrovaní do zóny KLUBU INVESTOROV.

Prečo sa teda oplatí investovať do projektu Park Lesná***?

  • Park Lesná*** je svojím charakterom rodinných domov, pre celoročné bývanie alebo s možnosťou nájmu, unikátnym projektom vo Vysokých Tatrách.
  • Na parklesna.com je rezervovaných už 20% rodinných domov TALL & GRAN z celého projektu!
  • Spravodlivý výnos 12,18 % p.a. je pokračovaním nadštandardných výnosov pre všetkých členov KLUBU INVESTOROV s pravidelnými splátkami.
  • Vaša investícia do investičného projektu Park Lesná*** bude zabezpečená celým majetkom hlavného investora a súčasne bude zabezpečená aj podmieneným záložným právom na obchodný podiel spoločnosti hlavného investora.

Ako EXTRA BONUS od developera pre tých, ktorí zvažujú vlastniť aktívum v podobe nehnuteľnosti:

  • Hlavný investor je pripravený dať členom KLUBU INVESTOROV, ktorí sa zúčastnia tohto kola investície jedinečnú ponuku vo forme zliav (od 3 % -12 %) na rodinné domy v rezidenčnom projekte Park Lesná***.

Spolu s výnosom investície to môže byť veľmi atraktívna príležitosť so skutočne zaujímavými zľavami. Viac o podmienkach developera a EXTRA BONUSE na parklesna.com.

Poďme si predstaviť samotný projekt Park Lesná***, rodinných domov TALL & GRAN.

Ide o 20x samostatných blokov rodinného domu TALL & GRAN. Každý jeden blok je s vlastným pozemkom, parkovacími miestami, záhradou, terasou a vstupom.

Rodinné domy považujeme za unikátny projekt vo Vysokých Tatrách vzhľadom k lokalite, umiestneniu, koncepčným riešeniam a s fantastickým výhľadom na Vysoké Tatry.

Jednotná a moderná architektúra vytvára ucelený a premyslený projekt s vybudovanou novou ulicou mimo zastaveného územia obce.

Rodinné domy TALL & GRAN sú technologickou špičkou s certifikátom A0. Ambíciou tohto projektu nie je len priniesť moderné a vizuálne veľmi príjemne bývanie, ale aj zaistiť vysoký technologický štandard či zníženie energie prostredníctvom obnoviteľných zdrojov a fotovoltaických panelov.

Viac sa môžete dočítať aj v časopise toptrendy.sk a stavebnictvoabyvanie.sk. Prečítajte si aj nezávislú recenziu našej spoločnosti.

Už len niekoľko dní a je koniec...

Po uplynutí časomiery, resp. naplnení potrebnej cieľovej čiastky, sa investičná príležitosť uzavrie. Preto, ak stále váhate, ešte je čas zapojiť sa do tejto investičnej kampane a získať tak všetky benefity a výnosy z investovanej čiastky.

Cieľová suma je spolu 330.000 EUR. V tomto momente je naplnených takmer 60 % cieľovej čiastky.

Ak si myslíte, že si Park Lesná*** zaslúži vašu pozornosť a podporu, prejdite si dôsledne due dilligence investičného zámeru a investujte s 12,18 % p.a. + špeciálnym bonusom od hlavného investora +3 %.

Držíme vám palce na ceste za pasívnym príjmom.

O autorovi
Redakcia Invest in Slovakia
Crowdfundingová platforma Invest in Slovakia sprostredkúva investície do slovenských realitných projektov investorom z celej Európy. Zameriava sa na inovatívne riešenia s prínosom pre okolie. Dlhodobou snahou tímu špecialistov je rozvoj finančnej gramotnosti. Klientom umožňuje prístup k dôkladne prevereným aktívam s rozličnými stratégiami zhodnotenia.

Najnovšie články

Výhodné investovanie do realít netradičným spôsobom

Registrovať sa
Ochrana osobných údajov   |   Podmienky používania portálu   |   +421 910 548 844   |  [email protected]  | Invest in Slovakia prevádzkuje spoločnosť Ci investment, s.r.o, Levočská 10, 058 01 Poprad, Slovensko.
Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, od ktorého subjektu Invest in Slovakia dostávate služby, alebo ak máte ďalšie otázky, obráťte sa na nás prostredníctvom chatu v aplikácii Invest in Slovakia, alebo emailom na [email protected]. Platforma investinslovakia.eu neposkytuje investičné poradenstvo a individuálni investori by sa mali rozhodovať sami alebo hľadať nezávislé odborné poradenstvo, ak si nie sú istí vhodnosťou akejkoľvek investície pre ich individuálne potreby. Hodnota investícií môže stúpať, ale aj klesať v závislosti od vývoja trhu a nepredvídaných okolností. Majte na pamäti, že pri investovaní do pôžičiek podlieha Váš kapitál rizikám a nevzťahuje sa na neho žiaden ochranný mechanizmus. Viac informácií sa dozviete v sekcii FAQ (najčastejšie otázky o ich odpovede).
NBS. Na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2020/1503 zo dňa 7.10.2020 o európskych poskytovateľoch služieb hromadného financovania pre podnikanie a o zmene nariadenia (EÚ) 2017/1129 a smernice (EÚ) 2019/1937 (ďalej len „Nariadenie o európskych poskytovateľoch služieb hromadného financovania pre podnikanie“) sa crowdfunding stane legislatívne regulovanou činnosťou. Z povahy predmetného nariadenia sa predpokladá, že orgánom povoľujúcim činnosť poskytovateľov služieb hromadného financovania a vykonávania dohľadu nad nimi bude v rámci Slovenskej republiky Ministerstvo financií Slovenskej republiky alebo Národná banka Slovenska. Ako poskytovateľ služieb hromadného financovania vítame túto snahu Európskeho parlamentu a sme pripravení aktívne sa podieľať na implementácii Nariadenia s cieľom sprehľadniť a nastaviť jednotné pravidlá crowdfundingu v rámci Slovenska ako aj celej Európskej únie.
Copyright © 2024, Ci investment, s.r.o.
crossmenu