Podcast ŠPECIÁL 🎙️ - Michal Krondiak

Date
20.07.2020
Read time

2 minutes

Author

Redakcia Invest in Slovakia

Michal Krondiak pochádza z Komárna a študoval na vysokej škole ekonomickej. V 14-tich ho nadchli grafy a vedel, že to je niečo, čím sa chce zaoberať.

Učil sa obchodovaniu v demo verziách, kde investoval len fiktívne peniaze. Venuje sa "Salus Populi" - najnovšiemu projektu, ktorý zoskupuje investorov a prináša im kvalitné investičné príležitosti pre menších investorov so zaujímavými výnosmi.

Prečo založil "Salus Populi"?

Prvý aspektom je zverenie peňazí do rúk profesionála. Cieľom bolo priniesť aj tým bežným investorom niečo VIP, nejakú kvalitnú investičnú príležitosť. Zoskupujeme takýchto investorov a prinášať im výhody produktov - zaujímavé zhodnotenie pri akceptovateľnej miere rizika. Orientujeme sa na obchodovanie na centralizovaných burzách, väčšinou v Amerike. Aktívne spravujeme pomocou finančných nástrojov peniaze investorov.

Aké sú plány spoločnosti do budúcna?

Rozvoj ďalších produktov - vytvorenie stabilného partnerstva na realitnom trhu. Snažíme sa rozvíjať sieť partnerov, hľadať nové možnosti zhodnotenia, zveľadujeme produkt a prinášame ho ľuďom čo najbližšie.

Aká bola jeho najlepšia investícia v živote?

Peniaze investované do školení a kurzov, ktoré ma naučili robiť dobré a kvalifikované rozhodnutia. To, že som investoval do "vzdelania" samého seba. Nekúpil som si nové auto, ale získal som rozhľad na to, aby som robil zodpovedne a kvalitne to, čo dnes robím.

Aká kniha alebo autori ho motivujú?

Bloger a autor portfólio manažér, bývalý riaditeľ najväčšieho hedgového fondu Bridgewater, Ray Dalio, ktorého myšlienky sú veľmi hodnotné. Odporuča aj knihu "Peníze a burza" od André Kostolányho.

A čo najčastejšie chyby, ktoré podľa Michala robia ľudia s peniazmi?

Sú dve. Na osobnej báze - ľudia si žijú nad svoje pomery a nie sú pripravení na situácie, ktoré nastanú. Zbytočne sa zadlžujú na úkor drahých statkov. Nevytvárajú si dostatočnú finančnú rezervu. Na profesnej báze - ľudia majú tendenciu vsádzať na jedného koňa. Aj v Salus Populi dbáme na diverzifikáciu portfólia.

Podcast s Michalom Krondiakom si môžete vypočuť priamo v tomto článku, ale aj na podbean.sk, platforme Apple Podcast a samozrejme aj na našom webe investiciaslovensko.sk či facebookovej stránke KLUB INVESTOROV PODCAST. Okrem podcastu s Michalom nájdete na spomínaných miestach aj ďalšie skvelé podcasty, ktoré sa doposiaľ venovali populárnej knihe Bohatý otec, chudobný otec od R. Kiyosakiho alebo ďalším známym osobnostiam finančného sveta.

Tvoríme pre vás blogy, podcasty aj príbehy. Veríme, že každý z vás si vyberie z možností, ktoré vám ponúkame, aby ste mohli kráčať po ceste za finančnou gramotnosťou. 

*Našli ste chybu? Napíšte nám na [email protected].

O autorovi
Redakcia Invest in Slovakia
Crowdfundingová platforma Invest in Slovakia sprostredkúva investície do slovenských realitných projektov investorom z celej Európy. Zameriava sa na inovatívne riešenia s prínosom pre okolie. Dlhodobou snahou tímu špecialistov je rozvoj finančnej gramotnosti. Klientom umožňuje prístup k dôkladne prevereným aktívam s rozličnými stratégiami zhodnotenia.

Najnovšie podcasty

Výhodné investovanie do realít netradičným spôsobom

Registrovať sa
Ochrana osobných údajov   |   Podmienky používania portálu   |   +421 910 548 844   |  [email protected]  | Invest in Slovakia prevádzkuje spoločnosť Ci investment, s.r.o, Levočská 10, 058 01 Poprad, Slovensko.
Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, od ktorého subjektu Invest in Slovakia dostávate služby, alebo ak máte ďalšie otázky, obráťte sa na nás prostredníctvom chatu v aplikácii Invest in Slovakia, alebo emailom na [email protected]. Platforma investinslovakia.eu neposkytuje investičné poradenstvo a individuálni investori by sa mali rozhodovať sami alebo hľadať nezávislé odborné poradenstvo, ak si nie sú istí vhodnosťou akejkoľvek investície pre ich individuálne potreby. Hodnota investícií môže stúpať, ale aj klesať v závislosti od vývoja trhu a nepredvídaných okolností. Majte na pamäti, že pri investovaní do pôžičiek podlieha Váš kapitál rizikám a nevzťahuje sa na neho žiaden ochranný mechanizmus. Viac informácií sa dozviete v sekcii FAQ (najčastejšie otázky o ich odpovede).
NBS. Na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2020/1503 zo dňa 7.10.2020 o európskych poskytovateľoch služieb hromadného financovania pre podnikanie a o zmene nariadenia (EÚ) 2017/1129 a smernice (EÚ) 2019/1937 (ďalej len „Nariadenie o európskych poskytovateľoch služieb hromadného financovania pre podnikanie“) sa crowdfunding stane legislatívne regulovanou činnosťou. Z povahy predmetného nariadenia sa predpokladá, že orgánom povoľujúcim činnosť poskytovateľov služieb hromadného financovania a vykonávania dohľadu nad nimi bude v rámci Slovenskej republiky Ministerstvo financií Slovenskej republiky alebo Národná banka Slovenska. Ako poskytovateľ služieb hromadného financovania vítame túto snahu Európskeho parlamentu a sme pripravení aktívne sa podieľať na implementácii Nariadenia s cieľom sprehľadniť a nastaviť jednotné pravidlá crowdfundingu v rámci Slovenska ako aj celej Európskej únie.
Copyright © 2024, Ci investment, s.r.o.
crossmenu