Vedenie

Tím Invest in Slovakia

Ondrej Cirbus

CEO

Ondrej Cirbus

CEO
Ondrej korektne a efektívne riadi tímy ľudí s rôznymi expertízami a usmerňuje ich prácu pre dosiahnutie vytýčených cieľov. Založil crowdfundingovú superaplikáciu, ktorá má ambíciu meniť krajiny. Je majiteľom developerskej spoločnosti s vlastnou projekčnou kanceláriou, architektmi a development špecialistami. Jeho vášňou sú technológie, ktoré majú potenciál zásadne meniť štandardné odvetvia.

Ján Hollý

CFO

Ján Hollý

CFO
Ján, ktorý je významnou posilou, zastáva pozíciu finančného riaditeľa. Má bohaté skúsenosti s projektovým riadením pre úspešné korporácie v bankovom a finančnom odvetví. Pracoval ako senior auditor v spoločnosti PricewaterhouseCoopers, ktorá patrí medzi veľkú 4-ku najúspešnejších audítorských spoločnosti sveta. Bol zástupcom generálneho riaditeľa dcérskych spoločností finančných skupín VÚB banky a Poštovej banky. V materskej spoločnosti Invest in Slovakia dohliada na finančné riadenie, plánovanie, vzťahy s investormi a finančnými inštitúciami.

Tomáš Barčík

COO, Head of Expansion

Tomáš Barčík

COO, Head of Expansion
Tomáš, ktorý sa k tímu pripojil v lete 2022, má na starosti operations spoločnosti. Svoje skúsenosti získal v korporátnych spoločnostiach a startupoch v rôznych odvetviach od fintech, ecommerce a traveltech SaaS až po spotrebný tovar a priemyselné výrobky. V oblasti obchodu a marketingu pôsobí už viac ako 20 rokov. Okrem manažérskych funkcií pôsobí už mnoho rokov ako mentor a obchodný konzultant pre stredne veľké spoločnosti a úspešne realizuje množstvo obchodných stratégií. V Invest in Slovakia riadi chod firmy, marketing, sales, zlepšuje produkty a procesy a vedie projekt zahraničnej expanzie.

Mária Štefaňáková

Relationship manager

Mária Štefaňáková

Relationship manager
Mária, manažér pre vzťahy a podpora pre všetkých klientov Invest in Slovakia. Ak sa nás rozhodnete kontaktovať, či už prostredníctvom telefónu, e-mailu, alebo rýchlej správy, Mária bude pravdepodobne prvá, s ktorou začnete komunikovať. Svedomitá perfekcionistka s pozitívnym prístupom a úsilím pomôcť Vám s akoukoľvek požiadavkou. Bola prvým zamestnancom v Invest in Slovakia!

Tomáš Supuka

Support, content creator

Tomáš Supuka

Senior marketing specialist
Tomáš už vyše roka vo firme plní široké spektrum úloh, od kontroly technickej funkčnosti, až po úpravu textov tak, aby náš obsah bol vždy zrozumiteľný a obohacujúci. Pozná náš systém a problematika nehnuteľností mu rozhodne nie je cudzia, preto dnes zastáva aj pozíciu živej podpory, kde pohotovo a jasne zodpovie vaše otázky, ale aj poradí s akýmkoľvek problémom.

Srdcom

Srdce v našej značke nie je prvoplánové. Pripomína nám hodnotu, ktorú ctíme naprieč celou našou firmou. Srdce obrastá našich manažérov a kolegov na všetkých úrovniach. Dohliada nad rozhodnutiami, ktoré denne spoločne robíme. Srdce núti našich klientov a partnerov premýšľať inak, rozdielne. Srdce nám svojou prítomnosťou ... 
Naše poslanie

Investičný účet bez poplatkov

Vytvorte si pasívne príjmy pravidelne vyplácané na Váš účet a majte pod kontrolou svoje investície
Registrovať sa
Ochrana osobných údajov   |   Podmienky používania portálu   |   +421 910 548 844   |  [email protected]  | Invest in Slovakia prevádzkuje spoločnosť Ci investment, s.r.o, Levočská 10, 058 01 Poprad, Slovensko.
Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, od ktorého subjektu Invest in Slovakia dostávate služby, alebo ak máte ďalšie otázky, obráťte sa na nás prostredníctvom chatu v aplikácii Invest in Slovakia, alebo emailom na [email protected]. Platforma investinslovakia.eu neposkytuje investičné poradenstvo a individuálni investori by sa mali rozhodovať sami alebo hľadať nezávislé odborné poradenstvo, ak si nie sú istí vhodnosťou akejkoľvek investície pre ich individuálne potreby. Hodnota investícií môže stúpať, ale aj klesať v závislosti od vývoja trhu a nepredvídaných okolností. Majte na pamäti, že pri investovaní do pôžičiek podlieha Váš kapitál rizikám a nevzťahuje sa na neho žiaden ochranný mechanizmus. Viac informácií sa dozviete v sekcii FAQ (najčastejšie otázky o ich odpovede).
NBS. Na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2020/1503 zo dňa 7.10.2020 o európskych poskytovateľoch služieb hromadného financovania pre podnikanie a o zmene nariadenia (EÚ) 2017/1129 a smernice (EÚ) 2019/1937 (ďalej len „Nariadenie o európskych poskytovateľoch služieb hromadného financovania pre podnikanie“) sa crowdfunding stane legislatívne regulovanou činnosťou. Z povahy predmetného nariadenia sa predpokladá, že orgánom povoľujúcim činnosť poskytovateľov služieb hromadného financovania a vykonávania dohľadu nad nimi bude v rámci Slovenskej republiky Ministerstvo financií Slovenskej republiky alebo Národná banka Slovenska. Ako poskytovateľ služieb hromadného financovania vítame túto snahu Európskeho parlamentu a sme pripravení aktívne sa podieľať na implementácii Nariadenia s cieľom sprehľadniť a nastaviť jednotné pravidlá crowdfundingu v rámci Slovenska ako aj celej Európskej únie.
Copyright © 2024, Ci investment, s.r.o.
crossmenu