Nemáte na nič čas? Investujte pasívne.

Datum
26.04.2023
Zeit lesen

3 min.

Autor

Editorial Investieren in der Slowakei

Žijete v uponáhľanej dobe? Máte pocit, že pri každodenných povinnostiach zabúdate na to „skutočne dôležité“? Poznáme spôsob, ako aj s náročným pracovným časom, či zaneprázdneným životným štýlom efektívne investovať! Je nevyhnutné nájsť investičnú príležitosť, ktorá ponúka stabilitu, pasívny príjem a potenciál rastu. Zároveň však musí minimalizovať časovú náročnosť a riziká spojené s investovaním.

Nerobíš, nezarobíš... Neplatí!

Práca nás baví, napĺňa, živí. Ale čo keď to tak nebude večne? Obava zo závislosti na svojom hlavnom príjme môže byť znepokojujúca a čelia jej mnohí. Čo keď ma prepustia, vyhorím, zmenia sa mi životné okolnosti? Čo keď niečo ohrozí moju schopnosť zarábať?

Spoločnou odpoveďou je pasívny príjem. Ten môžete mať jeden, dva, či desiatky. Z rôznych zdrojov, závislých od rôznych okolností, neohrozených spoločnou premennou – vašim časom, schopnosťami a úsilím. Jedným z nich je pasívne investovanie do nehnuteľností prostredníctvom realitného crowdfundingu. Predstavuje ideálnu alternatívu pre všetkých, ktorí chcú zhodnotiť svoje peniaze, vytvoriť si nový pasívny príjem, či vkročiť do sveta investovania bez nutnosti vynakladať veľké množstvo času a energie.

Skutočne pasívne investovanie šetrí čas, aj vaše prostriedky. Financie investujete do už pripraveného realitného projektu – nemusíte ho hľadať, vytvárať, aktívne riadiť alebo sa starať o bežnú správu či údržbu. Aj zaneprázdnení profesionáli tak môžu získať nové zdroje príjmov. Vďaka nim budú vaše financie čoraz menej závislé od vašej práce.

Pasívne investovanie s realitným crowdfundingom

Realitný investičný crowdfunding predstavuje inovatívny spôsob, ako umožniť pasívne investovanie do nehnuteľností. Prostredníctvom tejto metódy sa zbierajú finančné prostriedky od množstva investorov, ktorí sa spoločne podieľajú na financovaní realitných projektov. Tieto projekty môžu zahrňovať komerčné budovy, rezidenčné nehnuteľnosti, nové výstavby, aj rekonštrukcie.

Investičný projekt Rosa, Prešov

Realitný investičný crowdfunding funguje na báze online platforiem, ktoré spájajú investičné príležitosti s potenciálnymi investorami. Tieto platformy zároveň zabezpečujú transparentnosť, prístupnosť a jednoduchosť investovania, čo z nich robí ideálne riešenie pre zaneprázdnených profesionálov, ktorí hľadajú pasívne investičné príležitosti v oblasti nehnuteľností.

Stabilný zdroj príjmu

Pasívne investovanie do nehnuteľností ponúka možnosť pravidelných príjmov z nájomného, ktoré môžu pomôcť zabezpečiť finančnú stabilitu a dopĺňať príjem z práce.

Príjmy si viete vopred naplánovať výberom konkrétnych projektov. Ak si môžete dovoliť počkať na výplatu dlhšie, vzrastie aj jej výška. V prípade 12 mesačných projektov to býva od 9 do 12 %, v prípade tých 18 a viac mesačných od 10 do 12,5 %.

Ak ale preferujete stabilný cashflow, vyberte si projekt s mesačným, či kvartálnym vyplácaním. Získate tak pravidelné príjmy z nájomného.

Prečo práve crowdfunding?

Z množstva výhod, ktoré crowdfunding ponúka, zaneprázdnení ľudia ocenia najmä to, že je:

  • Prístupný: Investovať môže ktokoľvek nad 18 rokov a už od 100 eur. V porovnaní s tradičným vlastníctvom nehnuteľností, kde je potrebné vynaložiť veľké množstvo kapitálu na nákup, crowdfunding poskytuje možnosť investovať menšie sumy do viacerých projektov.
  • Jednoduchý: Crowdfundingové platformy sú navrhnuté tak, aby poskytovali rýchly a pohodlný prístup k investíciám prostredníctvom internetu. Investori môžu spravovať svoje investície, sledovať vývoj projektov a monitorovať príjmy z pohodlia svojho domova alebo kancelárie.
  • Transparentný: Nové informácie dostanete do mailu, investície skontrolujete aj z mobilu. Každý projekt, do ktorého investujete, tak môžete mať pod dohľadom bez toho, aby ste ho sami riadili a navštevovali.
  • Zákaznícka podpora je vždy pripravená pomôcť.

Ochráni vás nie len pred infláciou

Vzhľadom na to, že hodnota nehnuteľností ako aj výška nájmu zvyčajne rastú v čase, pasívne investovanie do nehnuteľností poskytuje ochranu pred infláciou. Zabezpečuje, že hodnota investície a príjmy z nájomného budú rásť smerom nahor aj v dlhodobom horizonte.

Získate špecializovaný tím odborníkov

Ako k životu patria radosti aj strasti, k investovaniu patrí zisk, ale aj riziko. To môže mať aj podobu každodenných povinností, či zádrheľov. Ak sa neriešia, môžu spôsobiť problém. Pri investovaní cez realitný investičný crowdfunding sa môžete spoľahnúť na skúsený a odborný tím, ktorý zodpovedá za výber, analýzu a riadenie projektov. Vďaka rozsiahlym skúsenostiam a znalostiam z oblasti nehnuteľností vedia mnohé situácie predvídať a s ostatnými sa efektívne vysporiadať.

Aj po dokončení výstavby projektu sa starostlivosť o predaj, či prenájom zveruje profesionálnym manažérom. Týmto spôsobom je zabezpečená kvalitná správa a údržba nehnuteľností, ako aj efektívne riešenie prípadných problémov s nájomníkmi. Vy tak nemusíte strácať čas a energiu a získavate tak skutočne pasívny príjem.

Über den Autor
Editorial Investieren in der Slowakei
Die Crowdfunding-Plattform Invest in Slovakia vermittelt Investitionen in slowakische Immobilienprojekte an Investoren aus ganz Europa. Sie konzentriert sich auf innovative Lösungen, die für die Umgebung von Nutzen sind. Das langfristige Ziel des Expertenteams ist die Entwicklung von Finanzkompetenz. Sie bietet den Kunden Zugang zu gründlich geprüften Anlagen mit unterschiedlichen Wertsteigerungsstrategien.

Letzte Artikel

Profitable Immobilieninvestitionen auf unkonventionelle Weise

Jetzt anmelden
Datenschutzbestimmungen   |   Bedingungen für die Nutzung des Portals   |   +421 910 548 844   |  [email protected]  | Invest in der Slowakei wird von Ci investment, s.r.o, Levočská 10, 058 01 Poprad, Slowakei, betrieben.
Wenn Sie mehr darüber erfahren möchten, von welcher Invest in Slovakia-Einrichtung Sie Dienstleistungen erhalten, oder wenn Sie andere Fragen haben, kontaktieren Sie uns bitte über den Chat in der Invest in Slovakia-App oder per E-Mail an [email protected]. Plattform investinslovakia.eu bietet keine Anlageberatung an, und einzelne Anleger sollten ihre eigenen Entscheidungen treffen oder unabhängigen professionellen Rat einholen, wenn sie unsicher sind, ob eine Anlage für ihre individuellen Bedürfnisse geeignet ist. Der Wert von Anlagen kann je nach Marktentwicklung und unvorhergesehenen Umständen steigen oder fallen. Denken Sie daran, dass Ihr Kapital bei der Anlage in Darlehen Risiken ausgesetzt ist und keinem Schutzmechanismus unterliegt. Weitere Informationen finden Sie unter FAQ (die häufigsten Fragen zu ihren Antworten).
NBS. Auf der Grundlage der Verordnung (EU) 2020/1503 des Europäischen Parlaments und des Rates vom 7. Oktober 2020 über europäische Crowdfunding-Dienstleister für Unternehmen und zur Änderung der Verordnung (EU) 2017/1129 und der Richtlinie (EU) 2019/1937 (die "Verordnung über europäische Crowdfunding-Dienstleister für Unternehmen") wird Crowdfunding zu einer gesetzlich regulierten Tätigkeit. Aus der Art der fraglichen Verordnung geht hervor, dass die Behörde, die die Tätigkeiten von Crowdfunding-Anbietern in der Slowakischen Republik genehmigt und überwacht, das Finanzministerium der Slowakischen Republik oder die Slowakische Nationalbank sein wird. Als Anbieter von Crowdfunding-Dienstleistungen begrüßen wir diese Bemühungen des Europäischen Parlaments und sind bereit, aktiv an der Umsetzung der Verordnung mitzuwirken, um die Regeln für Crowdfunding sowohl in der Slowakei als auch in der gesamten Europäischen Union zu klären und zu vereinheitlichen.
Copyright © 2024, Ci investment, s.r.o.
KreuzMenü