4 TÝŽDNE = ZAFINACOVANÝCH VIAC AKO 385 TISÍC EUR

Date
10.05.2021
Read time

4 minutes

Author

Redakcia Invest in Slovakia

Po úspešne financovanom projekte ECO-HYDRO z úvodu nového roka a marcového projektu MALÉ VILY, kedy sa čiastka vyzbierala v rekordnom čase, sme v apríli odštartovali novou príležitosťou. V KLUBE INVESTOROV sme vám zverejnili pokračovanie II. etapy projektu vo Zvolene, kde sme v I. etape kupovali nehnuteľnosť na rekonštrukciu na Sokolskej ulici s vopred vydaným stavebným povolením.

Kampaň na Zvolen sme spustili 14. apríla a dúfali sme v jej úspech. Stanovili sme si minimálny cieľ - 74% na nasledujúcich 13 dní, kedy bola príležitosť zverejnená ako „otvorená“.

Išlo o rekonštrukciu budovy v širšom centre historického mesta Zvolen, kde Hlavný investor projektu umožnil členom KLUBU INVESTOROV podieľať sa na tejto investícii v II. fáze s pevným výnosom 11,19% p.a. a s kvartálnym vyplácaním výnosov po dobu 18 mesiacov.

Kampaň sa neplnila tak, ako sme očakávali. Vedeli sme, že druhá etapa pri projektoch býva kritická, nakoľko sa častokrát už nezapoja tí istí investori a je potrebný prílev nových, ktorý o tejto investičnej príležitosti budú počuť prvýkrát a osloví ich natoľko, aby sa rozhodli prejsť celým procesom registrácie a investovať cez našu platformu.

Bolo nevyhnutné zodpovedať otázky typu: „Prečo je tam nižší úrok, prečo zbierate ďalšie prostriedky a pod.“

Keďže sme otvorení a vždy komunikujeme veci také, aké sú, veľmi radi sme našim investorom vysvetlili vzorec, že ČÍM BLIŽŠIE K VÝSTAVBE = TÝM NIŽŠIE RIZIKO = TÝM NIŽŠÍ ÚROK PRE INVESTORA. Nastalo pochopenie a mnohí sa pripojili aj druhý raz a podporili aj druhú fázu zvolenského projektu.

V tejto kampani sme bojovali s nastavením marketingových stratégií, hľadali sme nové možnosti a tak trošku sme experimentovali. Strávili sme veľa času nad tým, ako osloviť našich potenciálnych zákazníkov a naplniť stanovenú cieľovú sumu aj s novými investormi.

Aj keď sa nám to nepodarilo na 100%, môžeme spokojne vyhlásiť, že naši investori, starí aj noví, nám pomohli naplniť minimálnu sumu, o čosi ju ešte aj prekročili a tak sa projekt mohol prehupnúť vďaka ich vkladom a rozhodnutiu investovať s nami do ďalšej etapy.

Štatistiky projektu „Bytový dom Zvolen, II. etapa“:

  • Investícia spolu 177 138 EUR.
  • Minimálna investícia 100 EUR.
  • Maximálna investícia 20 000 EUR.
  • Do projektu sa zapojilo 150 investorov.
  • Pevný výnos z tohto projektu bol 11,19 % p.a.
  • Vyplácanie výnosov – kvartálne.
  • Obdobie investície – 18 mesiacov.

Už dlhodobejšie sme pracovali na due diligence ďalšej investičnej príležitosti, vo Veľkej Lomnici. Až dňa 24. apríla sme dostali od obce stanovisko, že nám schválili zámer a môžeme zháňať financie.

Veľmi sme sa potešili, ale malo to jeden háčik. Na kampaň sme mali 8 až 10 dní, aby sme spracovali všetky podklady pre investorov a následne vyzbierali sumu 250 000 EUR. Termín rezervácie pozemku sa nezávratne blížil.

Bežala nám kampaň vo Zvolene a už mala ísť súbežne ďalšia. Vedeli sme, že to jedného dňa príde, že si investori budú môcť vyberať, ale nečakali sme, že sa to stane teraz. Neostávalo nám nič iné, len sa pustiť do práce a čo možno najskôr zverejniť novú príležitosť v KLUBE INVESTOROV. Podarilo sa.

Zámerom bolo kúpiť pozemok v obci Veľká Lomnica v neďalekej blízkosti golfového ihriska a postaviť tam rodinný dom. Architekti sa pohrali s návrhmi a v spolupráci so šikovným dizajnérom vznikli zaujímavé vizualizácie domov, ktoré svojim vzhľadom kopírujú siluetu Vysokých Tatier.

Hlavný investor dal možnosť investorom podieľať sa na tomto projekte čiastkou 250 000 EUR s ročným výnosom 12,57%, kvartálnym vyplácaním a dobou 24 mesiacov.

Štatistiky projektu „Three Hills Home***“:

  • Investícia spolu 208 403 EUR.
  • Minimálna investícia 100 EUR.
  • Maximálna investícia 30 000 EUR.
  • Do projektu sa zapojilo 122 investorov.
  • Pevný výnos z tohto projektu bol 12,57 % p.a.
  • Vyplácanie výnosov – kvartálne.
  • Obdobie investície – 24 mesiacov.

Vedeli sme, akú silu majú členovia KLUBU INVESTOROV a oslovili sme VIP členov aj iných možných investorov, ktorí by sa mohli podieľať vyššími čiastkami na tomto projekte. Chceli sme urobiť maximum, aby sa suma naplnila a nič nenechať na náhodu.

Opäť ste sa zomkli a za dobu štyroch týždňov ste boli schopní zafinancovať sumu vyššiu ako 385 000 EUR. Neuveriteľné! Klobúk dole pred vami všetkými. Do KLUBU INVESTOROV pribudlo 189 nových členov, čomu sa veľmi tešíme.

Ďakujeme, že ste tu s nami, že s nami investujete, podporujete nás a dôverujete nám. Je to pre nás zadosťučinenie, keď sme s vami na telefónoch a cítime, akú podporu od vás máme a ako si spoločne držíme palce, aby kampaň vyšla.

Ste našim ťahúňom v tom, aby sme vám prinášali čoraz lepšie a kvalitnejšie projekty so slušnými výnosmi.

Držíme vám palce na ceste za vašim pasívnym príjmom … a ďakujeme za to, že ňou idete s nami.

O autorovi
Redakcia Invest in Slovakia
Crowdfundingová platforma Invest in Slovakia sprostredkúva investície do slovenských realitných projektov investorom z celej Európy. Zameriava sa na inovatívne riešenia s prínosom pre okolie. Dlhodobou snahou tímu špecialistov je rozvoj finančnej gramotnosti. Klientom umožňuje prístup k dôkladne prevereným aktívam s rozličnými stratégiami zhodnotenia.

Najnovšie články

Výhodné investovanie do realít netradičným spôsobom

Registrovať sa
Ochrana osobných údajov   |   Podmienky používania portálu   |   +421 910 548 844   |  [email protected]  | Invest in Slovakia prevádzkuje spoločnosť Ci investment, s.r.o, Levočská 10, 058 01 Poprad, Slovensko.
Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, od ktorého subjektu Invest in Slovakia dostávate služby, alebo ak máte ďalšie otázky, obráťte sa na nás prostredníctvom chatu v aplikácii Invest in Slovakia, alebo emailom na [email protected]. Platforma investinslovakia.eu neposkytuje investičné poradenstvo a individuálni investori by sa mali rozhodovať sami alebo hľadať nezávislé odborné poradenstvo, ak si nie sú istí vhodnosťou akejkoľvek investície pre ich individuálne potreby. Hodnota investícií môže stúpať, ale aj klesať v závislosti od vývoja trhu a nepredvídaných okolností. Majte na pamäti, že pri investovaní do pôžičiek podlieha Váš kapitál rizikám a nevzťahuje sa na neho žiaden ochranný mechanizmus. Viac informácií sa dozviete v sekcii FAQ (najčastejšie otázky o ich odpovede).
NBS. Na základe Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2020/1503 zo dňa 7.10.2020 o európskych poskytovateľoch služieb hromadného financovania pre podnikanie a o zmene nariadenia (EÚ) 2017/1129 a smernice (EÚ) 2019/1937 (ďalej len „Nariadenie o európskych poskytovateľoch služieb hromadného financovania pre podnikanie“) sa crowdfunding stane legislatívne regulovanou činnosťou. Z povahy predmetného nariadenia sa predpokladá, že orgánom povoľujúcim činnosť poskytovateľov služieb hromadného financovania a vykonávania dohľadu nad nimi bude v rámci Slovenskej republiky Ministerstvo financií Slovenskej republiky alebo Národná banka Slovenska. Ako poskytovateľ služieb hromadného financovania vítame túto snahu Európskeho parlamentu a sme pripravení aktívne sa podieľať na implementácii Nariadenia s cieľom sprehľadniť a nastaviť jednotné pravidlá crowdfundingu v rámci Slovenska ako aj celej Európskej únie.
Copyright © 2024, Ci investment, s.r.o.
crossmenu